Om oss

For oss er kandidater og oppdragsgivere likestilt

Kontakt oss

Om oss

Selecti ser på salg som et fag og behandler både kandidater og kunder profesjonelt. Det er svært viktig for oss at riktig kandidat kommer til riktig bedrift. Selv om vi jobber med noen av landets største aktører, er ingen bedrift for liten for Selecti!

Det viktigste for oss er at vi kan være trygge på at kandidatene våre blir ivaretatt på en profesjonell og god måte.

På samme måte som våre samarbeidspartnere stiller krav til oss, stiller vi også enkle og tydelige krav til dem. På denne måten sikrer vi best mulig kommunikasjon for ett godt samarbeid og en vellykket rekrutterings-prosess for alle parter.

Vi finner kandidatene våre primært i nettverket til våre ambassadører og bruker sosiale medier aktivt. Vi leter også kontinuerlig i alle CV databaser, i tillegg til at vi legger ut både generelle og spesifikke stillingsannonser.

Vi legger stor vekt på og se mennesket bak cven og vår hovedstyrke ligger i og finne de riktige ansatte for våre samarbeidspartnere. De faglige kvalifikasjonene vil alltid være på plass, men det er vel så viktig at personlige egenskaper og at verdier samsvarer med bedriftens kultur. Vi har flere måter å avdekke dette på som vi gjerne stiller i ett møte for og snakke mer om.

For oss er kandidater og oppdragsgivere likestilt. Det er viktig for oss at våre samarbeidspartnere prioriterer ansettelsesprosessen og verdsetter sine arbeidstakere.

Våre headhuntere

Mann og kvinne foran imac

Christian

Christian har sin bakgrunn fra salg og har jobbet seg opp fra bunn til salgsledelse. Han har 8 års erfaring fra salg og har jobbet med headhunting siden 2010.

Kvinne med brunt hår og briller

Camilla

Camilla har sin bakgrunn fra salg, markedsføring og innkjøp. Hun har jobbet for noen av landets største konsern og har jobbet med headhunting siden 2011.